torsdag, augusti 12, 2010

Underbar ansiktsmask

Över allt, utomhus, finns det avgaser och andra miljöföroreningar i luften. Faktum är att dessa faktiskt hindrar vår hud, speciellt i ansiktet, att ta upp syre, detta leder till att vår hud blir torrare, ojämnare och åldras fortare.

Forskare har bevisat att det finns en växt som ökar hudens syreupptagningsförmåga: Morningaträdet. Peptider från morningaträdet förbättrar hudcellernas återuppbyggnad med 32% och gör att skadliga partiklar har svårare att häfta på huden.

Varför skriver jag allt det här då? Jo, det är så att jag, förre veckan, beställde hem en ansiktsmasken av märket Cure Solutions från som innehåller denna underbara växt. Det är väldigt viktigt att vi tar hand om vår hud, speciellt i ansiktet, speciellt om man bor i en storstad där det kör mycket bilar. Börjar du ta hand om huden i god tid kan du hindra att få några rynkor i förtid, har du redan börjat få så hjälper denna ansiktsmask till att släta ut dem och hindra att nya uppstår. Alltså denna mask fungerar utmärkt för 15-åringar likaväl som 50-åringar.

Idag provade jag denna och min hud känns otroligt fräsh och är dessutom jättemjuk och len. Applicera i ansiktet och på halsen och låt verka i 5 minuter och skölj sedan med vatten.

kostar denna produkt just nu endast 167,70kr (40% rabatt) så passa på! Sök bara på "solution" så hittar du!

1 kommentar:

  1. Hej :), du har sagt att de naturliga oljorna är bra för håret, är det då bra att inte duscha på typ 4 dagar, då håret ser oljigt ut och luktar dåligt?

    SvaraRadera