måndag, augusti 09, 2010

Brunt utan sol!

När vi ändå är inte på lite hudvård vill jag också tipsa er som är intresserade av "Brun utan sol". Det man ofta är lite orolig för är ju det ska kladda eller bli ojämnt, men det finns en lösning på detta. På senare år kommer det mer och mer brun utan sol-sprayer. Man sprayar på huden och efter några timmar så ser man hur färgen kommer fram. Jag tycker det är helt fantastiskt, dessutom finns det faktiskt till rätt bra priser också.

(gå in på skönhet - för henne - kroppsvård (INTE HUDÅRD) - brun utan sol) finns det många olika sorter, och vissa vill riktigt bra priser, som 59kr, sedan finns det även en del dyrare som möjligtvis kan vara aningen bättre t. ex. Hawaiian Tropic m.m.

Kan också rekommendera tan-servetter, dock inte i ansiktet eftersom det lätt blir ojämnt där, men över resten av kroppen fungerar det bra, var försiktigt med kläderna bara och använd inte vita kläder samma dag som du applicerat. Det bästa är egentligen att applicera på kvällen innan du lägger dig, men akta lakanen. Tan-servetter finns och på .

Kram!

2 kommentarer: