lördag, augusti 14, 2010

Ny maskara?

Behöver du en ny maskare? På finns just nu maskaror från Max Factor från 85kr.

En av mina favoriter är Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look. Fransarna får en otrolig volym, ser tjocka och fylliga ut. Det går lätt att tvätta bort den och passar därför extra bra om du har känsliga ögon eller hud eller om du bär kontaktlinser. Endast 85kr på .

Vill du hellre ha en vattenfast maskara så rekommendear jag Max Factor False Lash Effect Macara Waterproof som också finns på för 149kr (normalpris 175kr). Man kan tycka att det är mycket pengar men faktum är att den faktiskt är precis lika billig som föregående eftersom denna förpackning innehåller hela 13,5ml. I vanliga fall brukar maskaror innhålla 5-9ml. Detta är alltså en maskara som varar länge.

Max Factors bästsäljare är just False Lash Effekt, och just därför skapade de en vattenfast i samma serie. Lyfter, separerar samt ger dina fransar fyllighet med extra volym och längd.

Alltså på , som är Sveriges största hårvårdsbutik på nätet. De säljer även smink, parfym, hudvård och smycken. De säljer även billiga plattänger och hårfönar. Gå in och kika efter! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar