lördag, juli 03, 2010

Hemmagjord hårinpackning

Sitter här med 2 msk olivolja och 1 msk äppelcidervinäger i håret. Läste om det här, där kan man också läsa om äppelcidervinägerns goda egenskaper.

Efter att jag applicerat oljan och vinägern tillsatte jag lite aloe vera-gel, också som innehåller vitaminer och annan bra näring. Känns som en riktig dunderinpackning. Jag tänker låta den sitta i i några timmar så olivoljan hinner tränga in ordentligt.

Prova du också!


3 kommentarer:

  1. vad bra det ska jag testa!

    jag hra en anan fråga jag har ett hårvärme skydd som heter scandinavian formula och indrigenserna är: water, alcohol denat.,propylene glycol, dimethicone copolyol, panthenol, parfum (fragrance), Polyquaternium-55, sodium cocoly amino acids, potassium dimethicone copolyol panthenyl phosphate, hexyl cinnamal, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, citronellol, alpha-isomethyl lonone, benzyl benzoate, coumarin, eugenol, citral

    jag begär inte att du ska veta vad alla indrigenser har för effekter och betyder men i stort sett om det är en bra produkt o.s.v
    och lite om indrigenserna såklart!;)

    hoppas du verkligen svarar på min "text"!!;)
    tack för en bra blogg!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag undrar om ett schampo som innehåller både schampo och balsam (2 i 1 typ) är lika bra att använda som om man använder schampo ch balsam för sig? Skillnaden är då att 2 i 1 är en flaska, och schampo och balsam för sig är två flaskor.

    SvaraRadera
  3. hej!!
    Detta har igentligen inte med hårinpackningar att göra men jag undrar det finns ju ett schampo som heter nive straight easy jag undrar om du vet om de funkar ?de står att de ska göra håret rakare ?

    SvaraRadera