torsdag, juni 03, 2010

Produkttips!

För dig med fett hår:

finns Grazette XL Volumeshampo för 89kr och förpackningen är på hela 400ml. Ett bra shampoo till ett mycket bra pris. Ett volymshampoo som innehåller UV-skydd vilket nästan är ett måste nu ineför sommaren.

Jag hittade ingen bra bild med sök på namnet på så finns det där.

För dig med färgat hår:

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Shampoo - ett riktigt bra shampoo också till ett mycket bra pris. På kostar det 99kr. Gör håret mjukt och rent, hjälper till att bevara färger, tillför lyster och innehåller UV-skydd.




För dig med lockigt hår:

Maria Nila I Care Curl & Colour Shampoo - ett lock och färgbevarande schampoo. Denna finns också på och kostar så lite son 69kr. Jag har egna erfarenheter av Maria Nila och tycker mycket om deras produkter. Detta shampoo ska göra håret både glansigt och friskt.




För dig med naturligt rakt hår:

Izumi Biologisk Amino Pantoten Shampoo - en naturlig produkt som innehåller bland annat havsalger som hjälper till att stärka håret. Dessutom innehåller detta shampoo aloe vera som är kännt för sina goda egenskaper för både hår och kropp. Endast 95kr också från .

Hittade ingen bild på denna produkt heller men det finns på hemsidan om du söker på namnet.

2 kommentarer:

  1. Maria Nila I Care Curl & Colour Shampoo kan du köpa för 59 kr hos unikhårvård

    http://www.unikharvard.se/outlet.html

    SvaraRadera
  2. Svar på ovanstående kommentar: Men sedan ligger frakten på 45kr, på lyko.se är frakten endast 29kr. Så trots att produkten är 10kr billigare på unikharvard.se så blir det ändå billigare på lyko.
    /Ellinor

    SvaraRadera