fredag, februari 19, 2010

Vad vill ni?

Jag är väldigt nyfiken på vad ni läsare vill att jag skriver om. Ge gärna förslag! Ska jag vara mer personlig, vill ni ha fler produkttips eller saknar ni något speciellt? Vill ni se fler bilder under inläggen eller är min design tråkig? Jaa, jag vill åt alla era synpunkter för att kunna utveckla bloggen och göra er läsning mer underhållande/lärorik.

Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Ja vill att du tipsar om hur man får långt fint hår som når till svanken.. =0p

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja att du skriver om hur man får längre hur snabbt och hur man gör olika frisyrer. Skulle vara kul om du gjorde steg för steg frisyrer eller något sånt... Men helst hur man får längre hår så fort som möjligt + vilka frisyrer som passa till vilket ansikte :) Och bilder skulle vara ganska nice och din design är ganska tråkig =/

    SvaraRadera
  3. När du föreslår saker skulle det vara trevligt om du kunde skriva vart man kan köpa de :)

    SvaraRadera
  4. Hej
    jag har en fråga som jag verkligen behöver få svar på: vad är värst för håret, att platta det eller att föna det? det känns som jag plattar sönder mitt hår och försöker istället föna det mer eller mindre rakt.. är det lika illa?
    kram Julia

    SvaraRadera
  5. Vart kan man köpa hårtabbletter?

    SvaraRadera
  6. hei. jag är nyfiken på vad du har för uppfattning av lush hårprodukter? är dom verkligen bättre än vanligt shampoo och balsam?

    SvaraRadera