fredag, februari 25, 2011

Joico K-pack inpackning

Hej på er! Visst är det skönt med helg? Jag tycker jag också!

Idag tänkte jag tipsa er om en väldigt bra hårinpackning. Den har fått många höga betyg från kunder. Hela namnet på denna produkt är "Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor" och det är en djupverkande hårinpackning som passar alla oavsett hårtyp.

Den förstärker hårets elasticitet, glans och styrka sammtidigt som den mjukgör. Det räcker att man använder den 1-2 gånger i veckan. Har du ett mycket skadat hår kan du använda den 2-3 gånger i veckan.

Applicera i handdukstorkat hår, det är viktigt eftersom att om håret är alldeles dyblött så är det så mättat att de inte kan suga åt sig av näringen i inpackningen, krama därför ur håret ordentligt och krama sedan igenom det med en handduk innan, då ger det mycket större effekt. Låt verka i minst 5 minuter och skölj sedan ur.

Denna inapckning kostar 249kr på , det kan låta mycket för en inpackning men faktum är att den vårdar mycket mer än billigare inpackningar, plus att du inte behöver använda denna lika ofta som många andra.

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor i gruppen Varumärken / Joico hos Lyko Hair AB (59-113)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag googlade Kpak och hamnade på din blogg, skulle behöva veta om man ska lägga den i hela håret eller i endast topparna? Du kanske kan besvara det?
    MVH Linnéa

    SvaraRadera