lördag, juli 07, 2012

Mina produkter under semestern

Hej!
Tre veckor i Spanien och mitt hår är inte det minsta torrt efter all sol och allt badande. Jag har använt mig av tre produkter under hela semestern, schampot kan ni läsa om HÄR, och balsamet HÄR och nu tänkte jag skriva lite om Goldwells leave-in.

"Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Leave-in Cream Fluid" är hela namnet, och jag tror jag har skrivit om den innan, men den är så bra så jag gör det igen. Egentligen är det för färgat hår, men den fungerar bra till blekt eller naturlig hårfärg också.

Anledningen till att jag valde att de med just denna leave-in till semestern var för att den är UV-skyddande. Men den är även väldigt mjukgörande, håret blir alldeles lent efteråt. Och det blir inte det minsta fett eller platt, jag skulle faktiskt vilja påstå att den ger mer volym till håret, även om det inte är något den utlovar att göra. Jag använde den varje dag, i fuktigt hår, men det går även bra att ta den direkt i torrt hår.

Jag vet att det är många av er som bryr sig mycket om vad era hårprodukter luktar, och till er att jag lova att ni kommer bli kära i Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Leave-in Cream Fluid, den luktar otroligt fruktigt och gott. Alla produkter i  Goldwell Dualsenses Color Extra Rich-serien luktar likadant.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Leave-in Cream Fluid finns att köpa hos de flesta frisörer, men jag föredrar att beställa på nätet eftersom det nästan alltid är billigare. Både och Bangerhead har den till samma pris, 139kr. Men jag ser att Bangerhead inte har skrivit med hela namnet på den utan bara "Goldwell Color Extra Rich Leave-in Cream" men det är samma produkt.

Hoppas ni får en bra sommar allihop!