onsdag, maj 30, 2012

Loreal Mythic Oil

För några veckor sedan beställde jag hem Loreal Mythic Oil. Jag blev så lockad efter att ha läst så bra saker om den, och jag har inte ångrat mitt köp. Oljan gör håret mjukt och lent, utan att kännas det minsta fett. Jag brukar ta den på torrt hår eftersom jag upplever att det ger bättre effekt då, men det står på förpackningen att det även går bra att ta i fuktigt hår. Men akta så ni inte tar för mycket, det räcker med två pumpar till mitt långa hår.

Loreal Mythic Oil innehåller avocadoolja och druvkärnolja som är två oljor som är riktigt vårdande för håret. De innehåller rikligt med vitaminer och annan näring som håret lätt tar upp.

Jag köpte min på , och jag ser även att den finns på Bangerhead till samma pris, nämligen 149kr för 125ml. Jag har haft min i över en månad och det syns knappt att den är använd, den varar alltså så länge eftersom det inte behövs mycket per gång.

Loreal Mythic Oil 125ml i gruppen Varumärken / Loréal / Absolut Repair hos Lyko Hair AB (43-146)

tisdag, maj 29, 2012

Lanza Swim & Sun conditioner

Hej igen!

Jag tänkte att jag skulle skriva lite mer om balsamet som jag även köpte inför min resa till Spanien. "Lanza Swim & Sun conditioner" heter det och jag köpte det på .

Förutom att skydda håret mot UV-strålar så tillför det håret näringen, och gör det friskt, glänsande och elastiskt.

Det kostar 138kr på och jag har faktiskt inte sett det någon annan stans, men det finns det säkert.


Lanza Swim & Sun conditioner i gruppen Hårvård / Solskydd hos Lyko Hair AB (31-121)

Solskyddande shampoo från Loreal

Hej på er!
Om en vecka åker jag till Spanien och jag har förberett mitt hår inför solens strålar. En av produkterna jag inhandlat är "Loreal Solar Sublime Reparerande Shampoo". Ett reparerande olje-shampoo med UV-filter. Det skyddar håret mot den torrhet håret kan få till följd av sol, saltvatten och klor.Shampoot innehåller vårdande välkoncentrerat olja och E-vitamin för att tillföra håret gott om näring.

 Jag beställde Loreal Solar Sublime Reparerande Shampoo på där det kostar 149kr. Jag beställde även ett solskyddande balsam från Lanza, vilket gjorde att jag fick med en solskyddande mousse. Jag vet inte hur länge erbjudandet kvarstår, men ta er en titt :)


  Loreal Solar Sublime Reparerande Shampoo i gruppen Varumärken / Loréal / Solar hos Lyko Hair AB (43-232)