tisdag, november 22, 2011

Schampoo för ljusare hår

Med min beställning från förra veckan fick jag även "Toni & Guy Warm Blonde Shampoo". Ett blekande schampoo som bland annat innehåller E-vitamin och druvolja. Jag blev intresserad av detta eftersom jag vill få mitt hår lite ljusare. Egentligen är jag redan blod men färgade håret mörkt får några månader sedan. Jag gjorde slingor för några veckor sedan men blev inte helt nöjd eftersom det fortfarande finns rätt mycket mörk färg kvar. Därför tänkte jag prova detta schampoot.

Och det fungerar faktiskt, mitt hår har blivit ljusare och jag har bara använt schampoot tre gånger. Dessvärre blir håret lite torrt men använder man bara ett bra balsam eller inpackning så är det inga problem. Mitt hår har fått en helt ny glans och jag är mycket nöjd. Toni & Guy Warm Blonde Shampoo håller vad de lovar!

Jag beställde det, som sagt, på och det kostade 120kr.

fredag, november 18, 2011

Ny hårinpackning

Jag har precis fått hem ett paket från . Bland annat så hade jag beställt "Maria Nila I Care deep intensive hair treatment", alltså en hårinpackning. Den innehåller E-vitamin och andra fuktgivande ämnen. Konsistensen var krämig och gick lätt att applicera i håret och det behövdes inte så mycket eftersom den var väldigt dryg.

Det enda jag inte riktigt gillade var lukten men det kan jag stå ut med. Den kostar bara 89kr på , vilket är ett väldigt bra pris för en så bra inpackning.


maria nila I Care deep intensive hair treatment i gruppen Hårvård / Treatment hos Lyko Hair AB (40-312)

fredag, november 11, 2011

KMS utförsäljning

KMS är ett märke som jag har sett att många frisörer använder. Jag har själv inte provat det mer än några få gånger då jag fått små prover i samband med att jag beställt produkter från , tror jag det var.

Jag såg nämligen precis att fortfarande har utförsäljning på KMS:s produkter men det är inte lika många kvar som för ett tag sedan, så jag tänkte bara tipsa er om att passa på innan de tar slut!


torsdag, november 10, 2011

3 för 2 på Lyko

kan man just nu välja tre produkter men bara betala för två. Du hittar produkterna under Kampanjer. Det finns allt från styling till djupvårdande produkter.

Mitt bästa tips är Potion 9 av märket Sebastian. Det är en av de bästa leave-in jag använt. Det kostar 190kr men är helt klar värd det. Den varar nämligen väldigt länge eftersom man inte behöver mer än en liten, liten klick till hela håret. Håret blir mjukt och glansigt samtidigt som det vårdas!

Potion 9 finns med bland s ta 3 betala för 2 - men det finns även andra bra mycket bra produkter, kolla in själv :)