onsdag, september 29, 2010

Tvätta håret

Hannagrüner sa:
jag har en fråga.
jag duschar i princip varje dag,
det är inte för att jag behöver det,
utan för att mitt hår är så fett.
vad ska jag göra ? har du några tips ?
kram <3

Svar: Kolla in detta inlägg! Kram

Håret växa fortare

Kommentar på mitt inlägg: "Så får du håret att växa snabbare".

Anonym sa:
men finns de någon tips hur man kan göra så håret växer snabbare, finns de någon bra egen inpakning man kan göra för mitt hår är verkligen kattastof

Svar: Alla tips som jag skrivit i inlägget hjälper mer eller mindre, men det jag rekommenderar mest är Panto-3.

tisdag, september 28, 2010

Fantastisk maskara

Ni hör säkert hört talas om den - LANCÔME Hypnôse Mascara. En av världens mest sålda maskaror. Fransarna förlängs och blir upp till 6 gånger fylligare. Det bästa är att du kan lägga på flera lager utan att fransarna kladdar ihop.

Priset ligger på 300kr, MEN om du hos kan du beställa den i din första beställning för endast 99kr! Missa inte detta erbjudandet!

måndag, september 27, 2010

Ännu mer naturligt

Här kommer ytterligare en ekologisk produkt: ICARE Conditioner. Ett balsam där alla ingredienser är naturliga, kommer från ett ekologiskt jordbruk och är ekologiskt odlade, alltså: det kan inte blir bättre. Att håret dessutom blir mjukt, glansigt och starkt av det är ju bara ytterligare en fördel. Doften kommer från eteriska oljor.

Kostar endast 79kr på . Finns även tillhörande shampoo till samma pris med samma ursprung av ingredienser.

Var riktigt snäll mot ditt hår...

...med hjälp av 100% Pure Glossy Locks Honey Coconut Milk Shampoo. Jag har skrivit om detta shampoo förut men det är så bra att jag väljer och skriva om det igen.

Ett ekologiskt shampoo som bara innehåller naturliga ingredienser. Det är både sulfat- och tensidfritt (alltså det finns inga som helst uttorkande ämnen) men ändå blir håret rent av det. Ett fuktgivande shampoo som ger både hår och hårbotten näring. Ditt hår blir glansigare och starkare.

Eftersom shampoot är fritt från konserverings-, förtjocknings- och emulgeringsmedel så måste shampoot skakas före användning och så är det lite mer flytande än vanliga shampoon.

Detta är det bästa shampoot jag någonsin hört talas om. Det passar extra bra till dig med torrt hår. Finna att köpa på för endast 99kr!

lördag, september 25, 2010

Värmeskydd i 260 grader

Ni läsa frågar ofta efter värmeskdd och nu har jag hittat ett alldeles utmärkt. Alkoholfritt och ska skydda i upp till 260 grader. Håret känns mjukt och naturligt samtidigt som det är skyddat mot yttre påfrestningar. Ph-värdet ligger på 5,5 vilket är ovanligt bra.

Applicera i handdukstorkat hår.

Vad heter nu denna fantastiska produkter? Jo, den är av märket Lanza och heter Mega Gel.

Just nu kostar den endast 79kr på bangerhead, vanligen ligger den på 159kr, så passa på!

Vi blondiner!

Missa inte utförsäljningen av Swartskopfs "Blondo Me"-produkter på Bangerhead. De kostar endast 99kr styck.

Framhäver dina blonda toner och tillför glans. Passar dig oavsett om du är naturligt blond eller har färgat/blekt håret.

D:fi hårspray

D:fi Extreme Blast spray en extremt starkt hårspray som fäster frisyren och håller den på plats. Den torkar direkt utav att kladda. Håret ligger kvar som du vill ha det, hela dagen!

Kostar ynka 39kr på .

God morgon!

God morgon på er!

Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall jag!

Tänkte bara berätta för er att jag nu satt kommentargranskning på alla inlägg, så att jag inte ska missa några. Jag gör så gott jag kan med att svara på alla men ibland, om jag inte har så gott om tid, svarar jag inte på sådana som jag svarat på tidigare. Så om du lagt en kommentar och jag inte svarar på din fråga, använda sökmotorn till höger så kanske du hittar svar.

Men sluta inte kommentera, jag blir sp glad när jag ser att jag når ut till er!

Kram

fredag, september 24, 2010

Body Spary

Just nu får du Tigi Body Very Berry Vibe Body Fragrance, en kroppsspray för endast 75kr hos .

Den går snabbt in i, ger huden ny energi, samtidigt som huden blir mjuk och len. Den doftar gott av fruktigta bär.

Passa på! :)


torsdag, september 23, 2010

Fett hår på morgonen?

Det är så bra att vi fått skoldatorer på vår skola, Mimers Hus i Kungälv. Nu kan jag blogga under dagen och även följa andra bloggar. Bloggar ni?

Ett snabbt hårtips såhär på morgonen - om ditt hår är fett när du vaknar och du inte hinner eller orkar duscha. Ta lite potatismjöl eller vetemjöl i hårbotten och ha i det några minuter. Borsta sedan bort det så gott det går. Mjölet suger nämligen åt sig en del av fettet och ger håret i hårbotten en mattare look. Det fungerar bra för mig :)

Kram

Frisörbutiker

Anonym sa:
Kan man inte köpa liknande produkter i affärer?
(jag menar inte ica) hehe
Men typ kicks elr liknade?
för jag gillar inte att beställa och hålla på..
skulle bli glad om du svarade !

tack.

Svar: Jag måste nog börja ha kommentargranskning, jag missar så många kommentarer, ledsen att jag inte svarar förän nu. Det finns ju dyrare produkter på kicks och visst är dom bättre än de du kan köpa på ica. Men det är ändå inte lika bra. De produkterna jag brukar tipsa om riktiga frisörprodukter och finns att köpa hos frisörer, det finns också vissa butiker som säljer dessa produkter, Bellbox är en utav vem. Sedan brukar det finnas sådana frisörbutiker i alla större städer. I Nordstan, i Göteborg, vet jag att det finns minst en. Man får ha ögonen öppna och fråga sig fram.

Dock vill jag påpeka att i de allra flesta fall är väldigt mycket billigare på , men jag förstår er som är under 18 och orkar, kan eller vill beställa. Jag kände samma, men nu fyllde jag 18 i våras och allt blev mycket lättare.

Kram på er!

onsdag, september 22, 2010

d:fi hårvax

Ni har säkert hört talas om d:fi-vaxet alla killar använder. Faktum är att det är ett riktigt bra vax som ger många möjligheter att styla håret på. Den passar till alla hårtyper och luktar väldigt gott.

Perfekt present till killkompisen.

Just nu kan du få en extra stor förpackning (150ml) för endast 169kr på !

Om hår

Alla däggdjur har någon form av hår, och där till räknas ju vi människor. Hårstrået är är proteinväxter från våra hårsäckar. För oss människor är håret till för att hålla värmen och skydda oss från uv-strålning.

Ni har säkert hört på reklam på tv om kreatin och det är faktiskt sant att det är vad vårt hår behöver och består av, kreatin är ett protein. Men gå inte på reklamer där de säger att håret kommer blir starkare för att du använder deras shampoo som innehåller kreatin, det går inte att lägga på utanpå hårstrådet utan måste komma inifrån vår kropp.

Visste du att...
...vi i genomsnitt har 100 000 hårstårn på huvudet
...vi tappar ca 100 hårstårn om dagen
...en hårsäck producerar endast 20 hårstårn under vår livstid
...hårsäckens form bestämmer om vi har krulligt eller rakt hår
...det endast är 85% av dina hårsäckar som arbetar, de andra 15% är i vila under en tid för att sedan börja arbeta när några av de andra går i "vila"
...antalet arbetande hårsäckar blir färre ju äldre du blir
...håret växer ca 1 cm i månaden

Värmeskyddet som jag använder...

...heter Maria Nila Lotion. Ett värmeskydd som är som en inapckning som sitter i håret hela tiden. Förutsom att skydda mot värme hjälper den även till att reparera håret med hjälp av sojaprotein. Den är också fuktbevarande.

Den finna att beställa för 139kr på , finns även att köpa hos vissa frisörer men då ligger priset mellan 160-200kr.

Shampoo och balsam

Två stycken förpackningar med 750ml i varje får du för endast 399kr, ett shampoo och ett balsam. Det finns två olika sorter men märket är Goldwell Dualsenses - för volym och gör färgat hår

I samma serie finns shampoo och balsam 750ml för volym för endast 299kr, helt sjukt va billigt det är egentligen...

Gå in på och klicka på kampanj så hittar du!

tisdag, september 21, 2010

Kampanj!

Aktuell sommarkampanj pågår ännu på , vet dock inte hur länge till eftersom sommaren är slut.

Tre produkter från Loreal: Vitamin color shampoo 100ml en av mina favoriter kolla här, Absolute repair inpackning och Lumino contrast (styling produkt). Dessa kan du köpa för endast 100kr!

måndag, september 20, 2010

Ännu mer om håravfall

Anonym sa...

Hej, jag hittade din blogg för några dagar sen och kan säga att jag verkligen gillar den. Dina tips är väldigt bra!

Nu är det såhär att jag verkligen behöver hjälp med en grej.
Jag slingade mitt hår hos frisör för ca 3-4 veckor sedan, några dagar senare började jag tappa hår.
När jag tvättar håret, borstar det eller bara rör det lossnar det stora tussar med hår.
Kudden och kläderna blir fulla med hår på nolltid.
Detta gör mig väldigt ledsen eftersom jag har varit väldigt noga med att sköta om mitt hår det senaste halvåret och fått mycket bättre kvalité på håret.
Jag använder varken värmeverktyg eller hårspray, tvättar håret 2 ggr i veckan och använder inpackning.
Har aldrig haft problem med håravfall vid färgning/slingning tidigare..

Snälla hjälp mig, jag vill inte bli skallig! :(
/Orolig tjej.


Svar: Vad roligt att du gillar min blogg, ledsen att jag inte svarat på ditt inlägg tidigare, såg det inte förens nu. När det gäller håravfall så kan det bero på så många olika saker. Det kan vara näringsbrist, stress eller att man varit/håller på att bli sjuk. Det är väldigt bra att du tar så väl hans om ditt hår och ett alternativ kan vara parfymfria produkter. Igår skrev jag en inlägg där jag svarade på en annan läsares fråga om håravfall - läs om det här - det är de allra bästa tipsen jag kan ge! Hoppas detta hjälper dig och fråga gärna mer om du undrar! Kram

Got2b

Har fått frågan om vad jag tycker om dessa två produkter: Got2b Guardian Angel och Got2b Smooth ´n Chic. Jag kan av erfarenhet säga att ingen av de produkter som man kan köpa på Ica-affärer eller liknande är i närheten av så bra som riktiga frisörprodukter. Men det är endast baserat på mina egna erfarenheter.

Men i de allra flesta fall så är det faktiskt så att man får vad man betalar för.. Tyvärr.




Inpackning :)

Att göra en inpackning en gång i veckan är för mig ett måste. Det hjälper håret att återfuktas och gör att man inte behöver klippa det lika ofta.

Matrix Sleek Look Smoothing är en inpackningar som gör håret riktigt mjukt och glansigt med en slät yta. Hjälper speciellt mot frissigt, ostyrligt och strävt hår.

kostar den endast 139kr, eller en stor förpackning på 500ml kostar 259kr.

Olay ansikskräm!

Vill snabbt tipsa om en riktigt bra och framför allt billig ansiktskräm jag älskar. Olay Classics Beauty Fluid. En oljefri formula, det gör att du inte ser glansig ut. Den går snabbt in i huden och gör att den känns mjuk. Dessutom känner man sig väldigt fräsh i ansiktet och inte sådär kladdig som man kan göra av vissa.

kostar den endast 49kr!

TIGI Bed Head Superstar

Jag har skrivit om detta shamopp tidigare (du hittar det här). Ett underbart sulfatfritt shampoo som luktar otroligt gott. Hjälper till att tillföra volym och näring. Balsamet har samma egenskaper och gör dessutom håret mycket lent och lätt att handskas med.

JUST NU får du detta shampoo och balsam i pumpflaska med 750 ml i varje för endast 199kr på ! Passa på!

söndag, september 19, 2010

Håravfall

Sara sa:
Hej!
Mitt namn är Sara och måste bara säga att din blogg är så intresant! :D jag vet inte hur länge jag har följt den :P
Jag har alltid tagit hand om mitt hår men på sistonde har det blivit KATASTROF! Har tappat ca 1/5 del av håret känns det som :'( vet inte vad jag ska göra så att det ska sluta falla av..det kliar åxå väldigt mycket på hårbotten, e de för att jag e torr? eller nåt annat?
i somras spenderade jag en månad i turkiet där håret blev lite slitet i solen å de va där jag började tappa hår...jag tar nu hårkontroll..men det har inte blivit så mycket bättre.. :(
hjälp..
Mvh Sara

Svar: Att det kliar i hårbotten kan bero på lite olika saker. Det kan, som du säger, bero på att du är torr men det kan också bero på att din hårbotten inte gillar de produkter du använder. Jag skulle rekommendera att du använder parfymfria produkter. Jag har skrivit om en bra serie här.

Att äta hårkontroll är något av det bästa man kan göra när man tappar hår. Jag tycker att du ska fortsätta äta dem, en tablett på morgonen och en på kvällen. Det tar nämligen ca två månader innan man märker någon skillnad. Man kan även äta zink-tabletter, det rekommenderar jag verkligen att du köper, men fortsätt också med hårkontroll. Jag kan nära på lova dig att det kommer hjälpa!

Kram på dig!

lördag, september 18, 2010

För fina lockar

Goldwell Dualsenses Curl Twist, en Leave-in Spray en skonsam 2-fasspray som ger ett glänsande hår och sammanhållna lockar fyllda av spänst. Det tillför fukt och spänst i lockigt och vågigt hår. Det är bambuextraktet som skapar definition hos lockarna.

Viktigt: Skaka väl före användning. Applicera i fiktigt eller torrt hår, kamma sedan igenom det.Den verkar direkt, skölj inte ur

Endast 139kr hos !




fredag, september 17, 2010

Sulfatfritt shampoo

Detta shampoo blev jag riktigt sugen på att beställa med, endast 179kr för en halv liter på .

Lanza Healing Moisture Tamanu Creme shampoo är hela namnet, men Lanza heter märket, som för övrigt är ett av de ledande märkerna inom proffitionell hårvård. Detta shampoo är ett färgbevarande och fuktgivande med en speciell nanoteknik. Det reder ut ochtillför en naturlig mjukhet utan att tynga ner, och innehåller dessutom reparerande ingredienser. Och det bästa av allt: Shampoot är sulfat-fritt, alltså tvättar rent håret med en mycket snällare ingrediens är sulfater. Som pricken över i:et tillförs även glans.

Detta hittar du hos !

Shampoo + inpackning

Mitt favoritshampoo just nu är Loreal vitamin color, jag använder det flera gånger i veckan. Lukten är det absolut bästa. Sedan innehåller den ju även E-vitamin, magnesium, uv-skydd och är färgbevarande. Förpackningen vara länge eftersom det inte behövs alls mycket till en tvätt.

Just nu kan du få detta shampoo och tillhörande inpackning för 249kr på .

Inpakcningen är i geléform. Reparerar och ger glans omedelbart. Sedan har den också alla goda egenskaper som shampoot!



torsdag, september 16, 2010

Sulfater

Anonym sa:
Är ett schampoo bra om den innehåller Sodium Laureth Sulfate? Eller är schampoo som innehåler Ammonium Lauryl Sulfate/Ammonium Laureth Sulfate/
Sodium Lauryl Sulfat bättre?

Svar: Alla de ämnena du har räknat upp är olika sorters sulfater, ingen av dem är bättre för håret. Sulfater är det ämnet som gör rent håret och gör att det löddrar, men också det ämne som torkar ut håret mest.

Kram

tisdag, september 14, 2010

Hårtablett-fråga

Anonym sa:
Hej!
Jag undrar om man kan äta silica och håtkontroll samtidigt? Är det farligt eller hindrar det hårväxten?
Snälla, svara.

Svar: Hårkontroll innehåller redan silica så jag skulle säga att det är ganska onödigt och jag tror inte det gör att håret växer ännu fortare. Jag tror däremot inte att det är farligt.

Kram

måndag, september 13, 2010

Hårtabletter

Jag har ju tidigare skrivit en del om hårtabletter, bland annat Panto-3 som får håret att växa fortare och blir starkare. Nu har jag hittat ännu en sort på för 125kr just nu, kostar vanligtvis 249kr. Den hjälper till att öka styrkan och glansen i ditt hår och dina naglar. Den innehåller de näringsämnen som vi ibland missar att stoppa i oss, just därför fungerar denna som en bra komplement.

Sök på "naglar" i sökfältet på så hittar du.

Ögonfransfärg

Jag brukar färga mina ögonfransar emellanåt, jag gör det inte för att slippa använda maskara, för jag gillar att sminka mig, utan jag gör det för att inte behöva använda lika mycket maskara.

kan man köpa ögonfransfärg för endast 69kr och det finns många färger att välja mellan.

Inpackning + shampoo

Märket heter Paul Mitchel och serien heter Strength Super Strong, en serie som är utvecklad för reparera, återuppbygga och göra ditt hår starkt.

Inpackningen är i sprayform, alltså lättare att applicera jämnt. Hjälper till att reparera och stärka ditt hår. Extrakt av marina hjälper till att motverka kluvna toppar. Din färg bevaras och ditt hår skyddas mot uv-strålning. Går utmärkt att använda varje dag.

Shampoot hjälper till att återuppbygga ditt hår inifrån. En mildare rengörning som är snällare mot håret. Innehåller ämnen som göra att håret går en skön känsla och glans.

JUST NU får du dessa två produkter för endast 298kr, ett mycket bra pris för arr vara Paul Mitchel, hos !

söndag, september 12, 2010

Aktuell kampanj!

får du just nu en glansspray och en fönlotion för endast 199kr!

Tigi Bed Head Superstar
En lotion som ger ditt hår volym samtidigt som den skyddar mot värme. Passar utmärkt till tunnt hår. Applicera i håret och föna det sedan för maximal volym.

Tigi Bed Head Headrush
En glansspray som gör att ditt hår ser friskare och vackrare ut. Färg och slingor framhävas utan att tynga ner. Personligen älskar jag glansspayer, jag tycker det är väldigt snyggt!

Du hittar erbjudandet på första sidan! är det absolut bästa stället att beställa hårprodukter!

Färgar den av sig?

En fråga angående inpackningen som doftar choklad:

Anonym sa:
Färgar inpackningen av sig på ljust hår ? :)

Svar: Jag har kollat i ingredienslistan och den innehåller endast choklad som doft så den kommer inte att färga av sig! Kram

fredag, september 10, 2010

Saltvattenspray

Här om dagen var jag på Torp i Uddevalla och inhandlade en saltvattenspray och det är verkligen något jag vill rekommendera. Håret får extra volym och mitt blir till och med lockigt av det. Så om du har vågigt hår och vill framhäva lockarna är en saltvattenspray perfekt. Dessutom är de något snällare mot håret än vanliga hårsprayer.

Fungerar utmärkt att applicera i både vått och torrt hår.

har de just nu ett erbjudanade på REF.:s spray "Oceans mist. 303" för endast 89kr, mycket bra erbjudande och man vet aldrig riktigt hur länge de varar ibland har de erbjudande under några få dagar. Klicka in på så hittar du det på första sidan.

torsdag, september 09, 2010

Få ditt hår att dofta choklad!

säljs det ett märke som heter "tvål". De handtillverkar en rad olika produkter och är det enda stället som säljer dem. De gör bland annat smink, lotions, body butter, skrubbkrämer och hårinpackningar. Jag rekommenderar alla dessa produkter starkt eftersom de innehåller bra ingredienser och har goda dofter.

Jag tänkte framför allt berätta för er om en hårinpackning de tillveckar som doftar choklad. Förutom det innehåller den även citrus och silke som gör håret glansigt, studsigt och silkeslent. Förutom att använda den som en vanlig hårinpackning går det alldeles utmärkt att applicera lite i torrt hår utan att skölja ut det, som leave-in, det hjälper mot frissighet och kluvna toppar.

Förutom Chokladdoft finns det även aprikos/banan, blåbär/parfait, gurka/melon, lavender/vanilg, päron, annanas, cotton candy (en form av godisdoft), hallon och jordgubb/vanilj.

Alltså på .

OSiS+ Shine Duster

Ni har säkert hört talas om Dust It, ett puder man applicerar i hårbotten som ger otrolig ökad volym, och idag tänker jag tipsa er om OSiS+ andra produkt som har liknande effekter men ändå inte.

Huvuduppgiften för Shine Duster är att ge håret ökad glans och skimmer. Du skakar flaskan och applicerar pudret i händerna, gnugga händerna mot varann och pudret blir till en kräm som du sedan applicerar i håret. Håret får textur och separation samtidigt som det blir mjukt och lent. Passar perfekt om ditt hår brukar se sprött och tråkigt ut.

Bangerhead kostar den just ni 149kr (normalpris ligger på 179), så passa på!

Edit: Haha, när jag kollar runt lite mer så hittar jag även denna produkt på där den ligger på 144kr och där är dessutom fraken mycket billigare. Ännu en gång kan vi konstatera att ligger på en helt annan nivå när det gäller priser (alltid mycket billigare).


onsdag, september 08, 2010

Matrix utförsäljning!

Såg precis att på Shopping4net så har dom utförsäljning på Matrixprodukter. Det det finns hårsprayer, vax, shampoo, balsam och leave-in-krämer.

Om ni har någon favoritprodukt eller har testat någon som ni inte är nöjd med får ni gärna besätta det för mig. Jag är nyfiken på era åsikter, det finns ju heller ingen möjlighet att jag ska kunna prova alla produkter ni undrar över, just därför kan era åsikter hjälpa andra nyfikna läsare! Bara om ni vill och orkar!

Kram på er!

tisdag, september 07, 2010

Ett roligt tips!

Det finns säkert många av er som redan hört talas om denna fantastiska produkt, men jag kan inte låta er andra undgå denna roliga uppfinning. En nageltorkare i form av en apa som blåser, så kallad blåsapa. Perfekt att ha om man vill lägga tid på annat än att vänta på att nagellacket ska torka. Förutom att ha en själv så tycker jag det är en perfekt present.

Finns att köpa på för endast 69kr!

Såhär ser den ut:

Värmeskydd till bra pris!

Hej på er! Idag tänkte jag tipsa om en leave-in-spray som heter Osmo Essence Deep Moisturising Repair Spray. Den innehåller speciellt utvalda oljor som hjälper ett torrt, skadat och stressat hår. Håret blir lättare att hantera och reda ut samtidigt som det blir återfuktat och får näring. Innehåller dessutom uv-filter och värmeskydd som jag vet att många av er är intresserade av.

Alltså en utmärkt produkt för vård och skydd!

kostar den 139kr för 250ml (stor förpackning om man jämför med gemonsnittstorleken på värmeskydd).

lördag, september 04, 2010

Hej på er! Tänkte bara se om jag kunde blogga med min nya iPhone 4. Ha en trevlig kväll!

Dust It

Tänkte bara tipsa er om ett erbjudande som har just nu. Två stycken Dust It för endast 149kr! Det var längesen jag såg ett så bra erbjudande. För er som inte vet var Dust It är så kan man läsa om det på (kommer upp bland erbjudanden på förstasidan), för jag hinner tyvärr inte skriva om det just nu, jag åka iväg precis.

Har ni frågor angående Dust It så är det bara att ställa frågor i kommentarsfältet.

Kram på er och ha en fin dag i solen (här är det i alla fall sol) ! :)

torsdag, september 02, 2010

Leveransinformation m.m.

Hej! Här hittar du allt du behöver veta innan du beställer produkter av mig, Ellinor Gustavsson, från my.oriflame.se/wonderfull. (Jag vet att jag stavat fel på wonderful) ;)

Leveranstiden kan variera lite beroende på hur mycket du beställer och hur många som har beställt innan. Så fort jag fått tillräckligt med beställningar så skickar jag en order. Vill du väldigt gärna ha dina produkter snabbt så kan du skicka ett mail till mig så ska jag försöka skynda på det hela. Oftast tar det inte mer än två veckor.

Utöver kostnaden på dina pordukter så tillkommer det frakt på endast 30kr, egentligen kostar det mer men jag har valt att ha billigare för eran skull.

Vill du slippa fraktkostaden kan du välja att hämta dina produkter hemma hos mig på Tjörn eller i Kungälv, när jag är i skolan. Då tillkommer endast expeditionsavgift på 10kr och dessutom får du dina produkter fortare.

Min mailadress hittar du på hemsidan.

Välj Oriflame - Jag har aldrig blivit missnöjd!

Haha, typiskt!

Det är så typiskt att man ska stava fel i lite "viktigare" sammanhang. Jag har nog inte berättat det för er förut men jag säljer produkter på Oriflame på fritiden, har ganska nyss börjat med detta så det är gaska nytt för mig. Men i alla fall så skulle jag skapa en egen sida där folk kan beställa produkter genom mig på nåtet och adressen blev my.oriflame.se/wonderfull. Haha, ser ni, wonderfull med på L. Jaja, ni är i alla fall välkomna att beställa produkter via mig.

I nästa inlägg kommer jag skriva om leveransinformation m.m. Kommer sedan att använda det inlägget som länk från min Oriflamesida.

Kolla in om en kvart så får ni den information ni behöver!

Kram!

PS. För er som frågar efter hur jag ser ut och vill se bilder så finns en bild på mig som osminkad på hemsidan ;)

onsdag, september 01, 2010

Värmeskydd

Agnes sa:
tack så mycket! har precis köpt silica, ska testa det nu och sen ska jag tänka på dom andra sakerna, jag har klippt mig precis och jag ångrar mig väldigt mycket, så nu vill jag helst inte ha utsläppt, annars brukar jag platta det och jag vet inte vilket värmeskydd jag ska köpa, min fråga är vilket du tycker är bäst, om du ens andvänder det, skulle bli jätte glad om du kunde svara, sorry om det blev en lång kommentar! :D

Svar: Här kommer några inlägg jag skrivit om värmeskydd :)
Mitt bästa värmeskydd
Billigt värmeskydd
Värmeskydd m.m.
Skandinavian fomula värmeskydd

Toppik

En utav er läsare har många gånger frågat vad jag vet om toppik. Och jag ska vara ärlig och säga att jag inte vet speciellt mycket mer än det du kan läsa och på söker på ordet toppik på goggle. Alltså att det är en produkt som ökar hårväxten, speciellt utvecklad för tunnhåriga. Jag vet att en del män som passerat 40 använder detta och det fungerar för de flesta.

:)

Chokladdoftande body butter

Är ni som jag och älskar choklad? Då tycker jag ni ska prova ett body butter med just doft av kakao. Märket är Dermalogics och finns för 69kr på Shopping4net.

Kakao är känt för sina goda egenskaper för både hud och hår. Med denna kroppskräm får din hud extra lyster och blir återfuktad. Passar normal till torr hud.