lördag, september 12, 2009

Mitt bästa värmeskydd

I morse fönade jag mitt hår, vilket jag sällan gör eftersom det sliter så mycket, men någon gång ibland gör inget i det stora perspektivet. För ätt skydda mitt hår från onödigt slitage använder jag alltid någon form av värmeskydd. Min klara favorit är Maria Nilas hair lotion. Den fungerar som en inpackning man inte behöver tvätta ur, samtidigt som den skyddar håret. Jag gillar lukten, den håller i sig hela dagen.

Jag vill minnas att jag gav 159kr för den (100ml). Vilket är ett ganska bra pris för att vara en såpass effektiv produkt.

Det enda negativa jag lagt märke till är förpackningen, det är en pump, vilket jag har dåliga erfarenheter av. Jag lyckas många gånger få dem ur funktion, men Maria Nilas har fungerat och jag har haft den i över ett år, 100ml varar ett tag. Man kan inte heller se hur mycket som är kvar och inte skrapa ur den då den börjar ta slut, förpackningen är brottssäker tror jag...

Tips: Tänk på att inte överdosera, då ser håret fett ut. Det behövs inte mer än ett tryck på pumpen till mitt hår och mitt hår sträcker sig en bit över axlarna.


Såhär ser den ut:

:

Edit:

Svar på kommentar:

Malin sa...
Var finns det att köpa någonstans?

Svar: Jag köpte den hos en frisör vilket jag tror är det vanligaste alternativet. Finns även på affärer som BellBox och liknande där de proffitionella hårprobukter säljs. Man kan ocks beställa den på och banderhead m.m..